Naar hoofdinhoud

Onze appartementen

Maak van De Engelenburgh uw nieuwe thuis
Kunt u niet langer thuis wonen? Zoekt u een veilige omgeving met zorg binnen handbereik? Maak dan van De Engelenburgh uw nieuwe thuis. Als bewoner van een zorgappartement heef u uw eigen voordeur en maakt u gebruik van alle voorzieningen en diensten van De Engelenburgh.

Uw appartement
De Engelenburgh beschikt over 129 ruime en lichte zorgappartementen. Zowel de 1- als de 2- persoonsappartementen beschikken over een apart woon- en slaapvertrek. 

Keuken en sanitair
Uw woning is voorzien van een woonkamer met kitchenette of een keuken annex hal. U heeft altijd een keukenblok met koelkast. Verder beschikt u over een eigen douche en toilet.

Telefonie, televisie en internet
Voor televisie en telefoon zijn aansluitingen aanwezig. Voor internet kunt u tegen betaling gebruik maken van een bewonersnetwerk (wifi). We hopen eind 2020 begin 2021 aangesloten te worden op het KPN netwerk. Elk appartement krijgt dan een eigen aansluiting met KPN. Als bewoner kunt u dan zelf kiezen welke diensten u wilt afnemen bij KPN.

Personenalarmering
Uw zorgappartement is altijd voorzien van een alarmsysteem. Wanneer u hulp nodig heeft zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Dag én nacht.

Uw verblijf

Wonen op basis van Wlz-indicatie (vanaf ZZP 4)
Heeft u een Wlz-indicatie? Dan stellen we samen met u een zorgleefplan op. Kijk voor meer informatie onder Wlz-zorg. Voor uw verblijf betaalt u een wettelijke eigen bijdrage. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van uw inkomen.

Diensten
Uw appartement mag u naar eigen smaak inrichten. Voor hulp bij de aankleding van uw woning en uw verhuizing kunt u ook een beroep doen op de verhuisservice van Charim. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een groot aantal andere diensten die uw verblijf aangenamer maken. Bekijk het complete dienstenaanbod.

Meer weten?
Heeft u vragen over wonen in een zorgappartement op basis van uw persoonlijke situatie? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer. Of maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.