Naar hoofdinhoud

Wonen in De Engelenburgh

Wonen
Tijdens uw verblijf in De Engelenburgh geniet u van de privacy van uw eigen appartement. Daarnaast heeft u talloze mogelijkheden om er ‘even uit te zijn’. Als u wilt zoekt u hierbij het gezelschap op van uw medebewoners.

Tijdens een koffieuurtje bijvoorbeeld of bij een andere activiteit van het WelzijnsPalet zoals samen gymen, houtbewerken of biljarten. Door de centrale ligging van De Engelenburg kunt u eenvoudig gebruikmaken van het openbaar vervoer en bent u snel bij de winkels en diverse gezondheidscentra.

Fit en vitaal blijven
Onze medewerkers zijn altijd in de buurt voor ondersteuning of advies. Zij stimuleren u om actief te blijven. Dit kan al door naar ons restaurant te komen voor uw warme maaltijd. Ook zijn er diverse gymactiviteiten binnen De Engelenburgh waar u aan deel kunt nemen. En onze tuin nodigt uit tot een verkwikkende wandeling. Heeft u hulpmiddelen nodig om zelfstandig dingen te blijven doen? Onze medewerkers denken graag met u mee en geven deskundig advies.

Geloofsbelijdenis
Binnen De Engelenburgh is er veel ruimte voor de individuele geloofsbeleving. Zo zijn er kerkdiensten en andere bijeenkomsten op dit gebied die u kunt bijwonen. Lees meer over pastorale zorg.