Tijdelijk wonen

Tijdelijk wonen

• Logeeropvang (respijtzorg) als adempauze voor mantelzorgers (Wmo)
• Kortdurende opname om te herstellen na operatie of revalidatie (Wlz-subsidie)
• Tijdelijk huren in verband met bijvoorbeeld verhuizen of verbouwen (SWZ)
• Vakantieverblijf (SWZ)

Kunt u tijdelijk niet thuis wonen of gaat u op vakantie?

Er zijn verschillende omstandigheden waardoor u tijdelijk niet thuis kunt wonen. De Engelenburgh beschikt over volledig ingerichte appartementen en biedt tijdelijke zorg en ondersteuning als dit nodig is. Maar ook senioren zonder zorgvraag of -indicatie kunnen voor een tijdelijk verblijf in De Engelenburgh terecht. Bijvoorbeeld als uitvalsbasis voor een vakantie in Veenendaal en omgeving.  

Volledig ingericht appartement
Bij een tijdelijk verblijf in De Engelenburgh woont u in een compleet ingericht 2-kamerappartement. U beschikt altijd over een comfortabel bed, een gezellig zitje en een ruime kledingkast. Uw kitchenette is voorzien van een keukenblok met koelkastje. Ook heeft u een eigen douche en toilet.
In uw appartement is een televisie aanwezig en heeft u een telefoonaansluiting. Interne gesprekken zijn gratis. Overige gesprekskosten zijn voor uw eigen rekening.   

Personenalarmering
Dankzij het alarmsysteem in uw appartement heeft u zorg en ondersteuning binnen handbereik. Als u hulp nodig heeft zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Dag én nacht.

Uw verblijf

Wlz-indicatie of Wmo-toezegging
Heeft u een Wlz-inidicatie of een Wmo-toezegging? Dan betaalt u een wettelijke eigen bijdrage. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van uw inkomen.
Op huurbasis (Scheiden van Wonen en Zorg)
Huurt u tijdelijk woonruimte in De Engelenburgh? Dan betaalt u voor uw verblijf € 44,- per dag. Dit bedrag is inclusief 3 maaltijden. Aanvullende zorg en dienstverlening worden apart gefinancierd.

Vakantieverblijf
Voor een vakantieverblijf betaalt u een bedrag van € 56,95 per dag (inclusief 3 maaltijden).
Aanvullende zorg en dienstverlening worden apart gefinancierd.
Vakantieverblijf is mogelijk van april tot en met september.  
Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar actueel aanbod

Overige voorzieningen
Tijdens uw verblijf in De Engelenburgh kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen. Ook voor schoonmaak en linnengoed wordt gezorgd.

Meer weten?
Bent u benieuwd wat in uw situatie de mogelijkheden zijn voor een tijdelijk verblijf in De Engelenburgh? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer.