Tijdelijk wonen

Tijdelijk wonen

• Logeeropvang (respijtzorg) als adempauze voor mantelzorgers
• Kortdurende opname om te herstellen na operatie of revalidatie
• Tijdelijk huren in verband met bijvoorbeeld verhuizen of verbouwen
• Vakantieverblijf

Kunt u tijdelijk niet thuis wonen of gaat u op vakantie?

Er zijn verschillende omstandigheden waardoor u tijdelijk niet thuis kunt wonen. De Engelenburgh beschikt over volledig ingerichte appartementen en biedt tijdelijke zorg en ondersteuning als dit nodig is. Maar ook senioren zonder zorgvraag of -indicatie kunnen voor een tijdelijk verblijf in De Engelenburgh terecht. Bijvoorbeeld als uitvalsbasis voor een vakantie in Veenendaal en omgeving.  

Volledig ingericht appartement
Bij een tijdelijk verblijf in De Engelenburgh woont u in een compleet ingericht 2-kamerappartement. U beschikt altijd over een comfortabel bed, een gezellig zitje en een ruime kledingkast. Uw kitchenette is voorzien van een keukenblok met koelkastje. Ook heeft u een eigen douche en toilet.
In uw appartement is een televisie aanwezig en heeft u een telefoonaansluiting. Interne gesprekken zijn gratis. Overige gesprekskosten zijn voor uw eigen rekening.   

Personenalarmering
Dankzij het alarmsysteem in uw appartement heeft u zorg en ondersteuning binnen handbereik. Als u hulp nodig heeft zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Dag én nacht.

Tijdelijk verblijf
Tijdelijk wonen kan in De Engelenburgh met een zorgvraag. Informeer voor de benodigde indicatie en tarieven bij de Klantenservice van Zorggroep Charim.

Vakantieverblijf
U kunt gebruik maken van het vakantieverblijf met of zonder zorgvraag. Informeer over de voorwaarden en tarieven bij de Klantenservice van Zorggroep Charim.
Vakantieverblijf is mogelijk in de vakantieperiode van juni t/m september.

Overige voorzieningen
Tijdens uw verblijf in De Engelenburgh kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen. Ook voor schoonmaak en linnengoed wordt gezorgd.

Meer weten?
Bent u benieuwd wat in uw situatie de mogelijkheden zijn voor een tijdelijk verblijf in De Engelenburgh? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer.