Naar hoofdinhoud

Voorzieningen

Belevingsgerichte binnentuin
Woonzorgcentrum De Engelenburgh beschikt over een uitgestrekte en parkachtige binnentuin met vijver, terraszitjes en veel verschillende planten en bloemen. Hier geniet u van kleur, geur, textuur en smaak. Al uw zintuigen komen aan bod. Een frisse neus halen is heerlijk hier. Even van de zon genieten op het terras bij ons restaurant kan natuurlijk ook. Ook hier heeft u mooi zicht op onze tuin.

Eten & drinken
In restaurant ’t Veenhuys geniet u in een sfeervolle omgeving van uw warme maaltijd of lunchgerecht. U bent ook welkom voor een kopje koffie of thee met lekkernijen van de kleine kaart. Heeft u iets te vieren? Ons restaurant verzorgt graag de catering voor u in een van de zalen in onze locatie. Lees meer over eten & drinken in De Engelenburgh

Boodschappen doen
Uw dagelijkse boodschappen doet u in onze verwensuper. Of breng een bezoekje aan de markt. Locatie De Engelenburgh ligt op loopafstand van het centrum van Veenendaal.

Lichaam & geest
Binnen De Engelenburgh is er veel ruimte voor geloofsbeleving. U kunt hier op uw eigen manier invulling aan geven. Bezoek onze kerkdiensten of ga in gesprek met onze geestelijkverzorgen.

Een bezoekje aan de kapper of pedicure. Maak een afspraak voor een verwenmoment.
Leest u graag? In De Engelenburgh kunt u boeken lenen bij de bibliotheek. 

Meer weten?
Heeft u vragen over wonen in De Engelenburgh op basis van uw persoonlijke situatie? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer. Of maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.