Buurtvoorzieningen

Buurtvoorzieningen

Dicht bij het centrum van Veenendaal
Woonzorgcentrum De Engelenburgh ligt op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Veenendaal. Hier vindt u een aantal overdekte winkelpassages met een breed aanbod van winkels en horecagelegenheden.
Kijk voor een impressie van het winkelaanbod en actuele evenementen in Veenendaal op www.winkelstadveenendaal.nl.

Markt

Op dinsdag en zaterdag is het marktdag in het centrum van Veenendaal. In de Hoofdstraat koopt u bijvoorbeeld verse bloemen of iets lekkers bij de viskar.

Theater

Theater de Lampegiet ligt eveneens aan de Kerkewijk en biedt voorstellingen voor jong en oud. Kijk voor het actuele programma onder www.lampegiet.nl.

Uitstapjes

Zoekt u leuke ideeën voor uitstapjes in Veenendaal en omgeving? Kijk dan eens op de website van www.opdeheuvelrug.nl.

(Openbaar) Vervoer
Het NS station Veenendaal Centrum ligt op 5 minuten loopafstand van De Engelenburgh. Hier stoppen bussen 81 en 83 van Connexxion en bus 85 van Veolia. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.connexxion.nl of www.veolia-transport.nl.

Bus van Stichting Welzijn Ouderen
Wilt u eropuit en blijft u binnen Veenendaal? Dan kunt u voor vervoer een beroep doen op Stichting Welzijn Ouderen (SWO). Reserveer een dag van tevoren een plek in de bus van SWO. Bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur naar (0318) 52 74 75.

Regiotaxi

Wilt u buiten Veenendaal op pad en heeft u vervoer nodig? Bel dan de regiotaxi. Deze rijdt dagelijks van 06.00 tot 01.00 uur in de gemeenten Barneveld, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Bel voor meer informatie naar (0318) 61 62 62. Reserveren kan via 0900 0276.

Meer weten?

Wilt u meer weten over voorzieningen in de omgeving van woonzorgcentrum De Engelenburgh? Neem dan contact op met het secretariaat. Ook suggesties voor de inhoud van deze pagina zijn van harte welkom.