Naar hoofdinhoud

Over De Engelenburgh

In beweging blijven en zoveel mogelijk zelf doen op de manier die u gewend bent. Dat is het uitgangspunt in De Engelenburgh.

Zorg en ondersteuning op maat, appartementen met een gescheiden woon- en slaapvertrek, de centrale ligging, het restaurant met ruime openingstijden en een grote groene binnentuin. Het zijn belangrijke elementen binnen het aanbod van woonzorgcentrum De Engelenburgh.

De Engelenburgh is centraal gelegen aan de levendige Kerkewijk in Veenendaal. Op loopafstand van het centrum en andere voorzieningen zoals het Openbaar Vervoer.

Compleet aanbod

Binnen De Engelenburgh bieden we zorg, ondersteuning en begeleiding aan ruim 140 bewoners.

Om in aanmerking te komen voor een appartement in De Engelenburgh hebt u een Wlz-indicatie nodig. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de klantenservice, T. 0800 0711. 

Dicht bij Charim revalidatie

Op de begane grond van De Engelenburgh bevindt zich het revalidatiecentrum van Charim. Wilt u na een operatie voor bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie weer goed leren bewegen? Of na een beroerte (CVA) weer zo zelfstandig mogelijk leven? Revalideer in het gespecialiseerde revalidatiecentrum van Charim.

Hoe wilt u leven?

In beweging blijven en zoveel mogelijk zelf doen op de manier die u gewend bent. Dat is het uitgangspunt in De Engelenburgh. Wat heeft u nodig om actief en vitaal te blijven? Bij zaken die u niet langer zelfstandig kunt bieden wij professionele zorg, begeleiding en advies.  

Downloads