Compleet aanbod

Binnen De Engelenburgh bieden we zorg, ondersteuning en begeleiding aan ruim 140 bewoners.

Als het om uw verblijf gaat is er veel mogelijk. U kunt permanent bij ons wonen op basis van een Wlz-indicatie. Ook een kortdurende opname behoort tot de mogelijkheden. En wilt u tijdelijk of voor langere tijd woonruimte huren? Dat kan ook. Met of zonder zorgindicatie. Wij noemen dit Scheiden van Wonen en Zorg (SWZ). U betaalt dan zelf het verblijf. De verleende zorg wordt apart gefinancierd.
 
Voor een overzicht van verblijfsmogelijkheden binnen De Engelenburgh gaat u naar aanbod woonzorg. Meer informatie over onze zorg- en dienstverlening vindt u onder onze zorg.

Dicht bij Charim revalidatie

Op de begane grond van De Engelenburgh bevindt zich het revalidatiecentrum van Charim. Een aantal faciliteiten binnen dit centrum zijn ook toegankelijk voor bewoners van De Engelenburgh. Bent u partner of familie van een revalidant? Dan kunt u tijdelijk logeren in De Engelenburgh. Zo wordt het heel eenvoudig om samen tijd door te brengen. Meer informatie over uw verblijf in De Engelenburgh vindt u onder tijdelijke woonruimte.

Hoe wilt u leven?

In beweging blijven en zoveel mogelijk zelf doen op de manier die u gewend bent. Dat is het uitgangspunt in De Engelenburgh. Wat heeft u nodig om actief en vitaal te blijven? Bij zaken die u niet langer zelfstandig kunt bieden wij professionele zorg, begeleiding en advies.  

Downloads
 • Cliëntenraad
  Cliëntenraad
  Lees meer
 • Identiteit
  Identiteit
  Lees meer
 • Buurtvoorzieningen
  Buurtvoorzieningen

  Woonzorgcentrum De Engelenburgh ligt op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Veenendaal.

  Lees meer
 • Voorzieningen
  Voorzieningen

  De Engelenburgh biedt vele voorzieningen zoals een parkachtige binnentuin, een verwensuper, restaurant, kapper, pedicure, de wasservice en nog meer.

  Lees meer
 • Stichting Vrienden van De Engelenburgh
  Stichting Vrienden van De Engelenburgh

  Het werk van de vriendenstichting van De Engelenburgh begint daar waar de financiering van de overheid ophoudt. De stichting heeft als doel geldmiddelen ter beschikking te stellen voor projecten en activiteiten die ten goede komen aan het welzijn van de ouderen die in en bij het woonzorgcentrum De Engelenburgh in Veenendaal wonen. Deze projecten en activiteiten kunnen niet uit het AWBZ-budget van de overheid of op een andere manier gefinancierd worden.

  Lees meer
 • Vacatures
  Vacatures
  Lees meer