Tijdelijke zorg

Tijdelijke zorg

In De Engelenburgh kunt u ook tijdelijk wonen. U verblijft dan in een volledig ingericht appartement. Op basis van uw indicatie of zorgvraag krijgt u persoonlijke zorg en begeleiding. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen en diensten op onze locatie. Lees meer over uw tijdelijke woning.

Logeeropvang
Bent u mantelzorger en wilt u een rustpauze inlassen? Ook voor respijtzorg (logeeropvang) kunt u bij De Engelenburgh terecht. We nemen tijdelijk uw taken over en bieden professionele zorg en ondersteuning in een veilige omgeving. 
De Engelenburgh beschikt onder meer over ruime kamers, een sfeervol restaurant en betrokken personeel. Uw familielid, kennis of vriend(in) is bij ons in goede handen.

Herstellen na ziekenhuisopname of revalidatie
Kunt u tijdelijk niet zelfstandig thuis wonen? Omdat u een operatie heeft gehad of net een intensief revalidatietraject heeft afgerond? Kom dan in alle rust aan uw herstel werken in woonzorgcentrum De Engelenburgh. Met professionele zorg en begeleiding werkt u stap voor stap toe naar het moment dat u veilig weer naar huis kunt.

Heeft u oefeningen meegekregen? Het is mogelijk om onder begeleiding van uw fysiotherapeut aan de slag te gaan in onze eigen oefenruimte.
Uw transferverpleegkundige regelt het nodige papierwerk voor uw tijdelijke verblijf in De Engelenburgh. Ook in spoedgevallen zorgen wij snel voor een passende oplossing.

Vakantieverblijf
Bent u mantelzorger en heeft u vakantieplannen? Natuurlijk wilt u uw familielid, vriend(in) of kennis in vertrouwde handen achterlaten. Van april t/m september bieden wij daarom de mogelijkheid voor een vakantieverblijf.

Een vakantieverblijf is ook mogelijk voor senioren die hun vakantie willen doorbrengen in Veenendaal en omgeving. Reserveren kan op basis van een indicatie maar is ook mogelijk zonder zorgvraag.