Thuiszorg

Thuiszorg

Gaat u een appartement of aanleunwoning huren in De Engelenburgh? Voor zorg en ondersteuning kunt u dag en nacht rekenen op ons eigen thuiszorgteam.

Zorg en ondersteuning binnen handbereik
Er werken professionele verplegers en verzorgenden bij De Engelenburgh. In geval van nood zijn onze medewerkers binnen 10 minuten bij u. De nabijheid van de thuiszorgpost en de personenalarmering in uw appartement leveren een belangrijke bijdrage aan een veilige woonomgeving.

Breed netwerk
Charim Thuiszorg kan een beroep doen op een breed netwerk. Ons team werkt nauw samen met onder meer huisartsen, fysiotherapeuten en ziekenhuizen.

Wat doet de thuiszorg voor u?  

Indicatie
Onze wijkverpleegkundige bespreekt samen met u waar u behoefte aan heeft, wat de mogelijkheden zijn en regelt voor u de benodigde indicatie.

Verzorging
Heeft u hulp nodig bij alledaagse dingen? Onze verzorgenden helpen u bij zaken als douchen, aankleden, steunkousen aantrekken, eten en medicijnen innemen.

Verpleging
Ook voor de complexe zorg komen onze gespecialiseerde verpleegkundigen bij u thuis. Bijvoorbeeld om een infuus aan te leggen en om medicatie toe te dienen via een pomp.

Medische en specialistische verpleging
Gaat u thuis verder herstellen na een operatie of revalidatietraject? Onze thuiszorg biedt zorg en ondersteuning. Onze medewerkers werken nauw samen met specialisten in het ziekenhuis.

Advies, instructie & voorlichting
Onze verpleegkundigen geven ook voorlichting over uw ziektebeeld. U krijgt advies en praktische tips hoe u (samen met uw familie of mantelzorgers) het beste kunnen omgaan met uw ziekte, uw situatie en eventuele beperkingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over zorg en ondersteuning door het thuiszorgteam van De Engelenburgh op basis van uw persoonlijke situatie? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer.