Naar hoofdinhoud

Welzijnspalet

Sociale contacten onderhouden, een hobby beoefenen en in beweging blijven. Het zijn zaken die een belangrijke bijdrage leveren aan uw (geestelijke) gezondheid en welzijn. Maak daarom kennis met het WelzijnsPalet.  

Wat houdt het in?
Als bewoner van De Engelenburgh kunt u deelnemen aan de activiteiten van het WelzijnsPalet. Met een gevarieerd aanbod is er altijd een activiteit die u aanspreekt. Geniet van gezelligheid, cultuur en  meer. De activiteiten worden begeleid voor onze welzijnsmedewerkers en vrijwilligers.

Waar en voor wie?
Het WelzijnsPalet is opgezet voor alle ouderen in Veenendaal. Met een Wmo- of Wlz indicatie vanuit de gemeente, kunt u als bewoner terecht bij het WelzijnsPalet van Charim. De activiteiten vinden plaats in de recreatieruimtes van woonzorgcentra ’t Boveneind, De Engelenburgh en De Meent. Het programma omvat ook leuke uitstapjes. 

Wat kost het?
Uniek aan het WelzijnsPalet is dat ook familieleden, vrienden, bezoekers en wijkbewoners kunnen deelnemen. Dit kan via een strippenkaart waarbij elke activiteit apart afgestempeld wordt. Zonder Wmo- of Wlz indicatie betaald u per activiteit met 3 strippen, ter waarde van €1,50. De strippenkaarten zijn te koop in de Verwensuper van De Engelenburgh.

Hoe weet ik wat er te doen is?
Vaste activiteiten binnen het WelzijnsPalet zijn vastgelegd in de locatienieuwsbrief. Voor overige activiteiten kijkt u op de publicatieborden in uw woonzorgcentrum.

Meer weten?
Bent u benieuwd of het WelzijnsPalet ook iets voor u is? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Het WelzijnsPalet is een initiatief van Zorggroep Charim. 

Downloads

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht