Welzijnspalet

Welzijnspalet

Sociale contacten onderhouden, een hobby beoefenen en in beweging blijven. Het zijn zaken die een belangrijke bijdrage leveren aan uw (geestelijke) gezondheid en welzijn. Maak daarom kennis met het WelzijnsPalet.  

Wat houdt het in?
Als bewoner van De Engelenburgh kunt u deelnemen aan de activiteiten van het WelzijnsPalet. Met een gevarieerd aanbod is er altijd een activiteit die u aanspreekt. Geniet van gezelligheid, cultuur en  meer. De activiteiten worden begeleid voor onze welzijnsmedewerkers en vrijwilligers.

Waar en voor wie?
Het WelzijnsPalet is opgezet voor alle ouderen in Veenendaal. De activiteiten vinden plaats in de recreatieruimtes van woonzorgcentra ’t Boveneind, De Engelenburgh en De Meent. Het programma omvat ook leuke uitstapjes. 

Wat kost het?
Als bewoner van een zorgappartement met ZZP bent u automatisch lid. Ook zonder ZZP kunt u lid worden, evenals uw familieleden en bezoekers. Zij betalen € 12,50 per maand. Alle leden ontvangen een Voelbaar Goed Pas (VGP). Dit is uw toegangsbewijs, waarmee u gratis of met korting kunt deelnemen.
Met de Voelbaar Goed Pas profiteert u ook van aantrekkelijke voordelen en aanbiedingen.

Meedoen zonder lidmaatschap
Ook zonder lidmaatschap kunt u aan activiteiten deelnemen. U betaalt dan de normale toegangsprijs. Hiervoor maakt u gebruik van speciale strippenkaarten. Deze zijn te koop in de verwensuper van De Engelenburgh.

Hoe weet ik wat er te doen is?
Vaste activiteiten binnen het WelzijnsPalet zijn vastgelegd in een speciaal programmaboekje. Voor overige activiteiten kijkt u op de publicatieborden in uw woonzorgcentrum.

Meer weten?
Bent u benieuwd of het WelzijnsPalet ook iets voor u is? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Het WelzijnsPalet is een initiatief van Zorggroep Charim. 

Downloads
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht