Naar hoofdinhoud

Eten en drinken

Verantwoord eten en drinken is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Daarom zijn er binnen De Engelenburgh verschillende voorzieningen op dit gebied. 

Restaurant ’t Veenhuys
Restaurant ’t Veenhuys bevindt zich in een sfeervolle ruimte en beschikt over een halfopen keuken. Een aantal gerechten wordt altijd vers bereid. U wordt bediend aan tafel. Restaurant ’t Veenhuys ontvangt ook veel bezoekers uit de buurt. Vooraf reserveren is niet nodig.

Warme maaltijden
Bent u gewend om ’s middags of ’s avonds warm te eten? In ons restaurant ’t Veenhuys kan het allebei. Tussen 08.00 en 18.30 uur bent u natuurlijk ook welkom voor een lunchgerecht of een kopje koffie of thee met iets lekkers van de kleine kaart. Bezoekers kunnen tijdens openingstijden natuurlijk mee-eten. U kunt hiervoor met de pinpas betalen of maaltijdbonnen inleveren. Deze bonnen zijn verkrijgbaar in onze verwensuper bij de receptie.

Catering
Heeft u iets te vieren? ’t Veenhuys verzorgt voor u de catering in een van de ruimtes van De Engelenburgh. Bediening door ons personeel is optioneel. 

Broodmaaltijden
Woont u in een zorgappartement? Dan kunt u zelf of met ondersteuning uw broodmaaltijden verzorgen. Boodschappen hiervoor kunt u doen in onze verwensuper. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over het eten in De Engelenburgh? Kijk dan in de locatiewijzer. Met al uw vragen kunt u ook terecht bij onze afdeling klantenservice. Bel gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.