Eten en drinken

Eten en drinken

Verantwoord eten en drinken is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Daarom zijn er binnen De Engelenburgh verschillende voorzieningen op dit gebied. Vindt u het leuk om zelf te koken? Kom dan eens een kijkje nemen bij een van onze kookgroepen.

Wijkrestaurant ’t Veenhuys
Restaurant ’t Veenhuys bevindt zich in een sfeervolle ruimte en beschikt over een halfopen keuken. Een aantal gerechten wordt altijd vers bereid. U wordt bediend aan tafel. Wijkrestaurant ’t Veenhuys ontvangt ook veel bezoekers uit de buurt. Vooraf reserveren is niet nodig.

Warme maaltijden
Bent u gewend om ’s middags of ’s avonds warm te eten? In ons wijkrestaurant ’t Veenhuys kan het allebei. U kunt dagelijks zelf uw maaltijd samenstellen op basis van 2 keuzemenu’s. Tussen 08.00 en 18.30 uur bent u natuurlijk ook welkom voor een lunchgerecht of een kopje koffie of thee met iets lekkers van de kleine kaart.
Bezoekers kunnen tijdens openingstijden natuurlijk mee-eten. U kunt hiervoor contant betalen of maaltijdbonnen inleveren. Deze bonnen zijn verkrijgbaar in onze verwensuper.

Actief culinair beleid
Vanuit ons wijkrestaurant voeren we een actief culinair beleid met onder meer speciale diner- en thema-avonden. Door de gezellige sfeer en het gebruik van uitsluitend verse ingrediënten zijn deze avonden altijd goed bezocht door bewoners, hun familie en bezoekers uit de wijk.

Zalen en catering
Heeft u iets te vieren? ’t Veenhuys verzorgt voor u de catering in een van de zalen van De Engelenburgh. Ook voor grotere bijeenkomsten kunt u de verschillende ruimtes afhuren, inclusief de catering. Bediening door ons personeel is optioneel. 

Broodmaaltijden
Woont u in een zorgappartement? Dan kunt u zelf uw broodmaaltijden verzorgen. Boodschappen hiervoor kunt u doen in onze verwensuper. Bent u niet in staat om dit zelf te doen en heeft u een ZZP-indicatie? Dan krijgt u hulp van onze zorgmedewerkers of vrijwilligers.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de maaltijdservice in De Engelenburgh? Kijk dan in de locatiewijzer. Met al uw vragen kunt u ook terecht bij de facilitair teamleider van onze locatie of bij onze afdeling klantenservice. Bel gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.