Naar hoofdinhoud

Diensten voor u

In De Engelenburgh kunt u voor eten en drinken terecht in het restaurant of in de verwensuper. Ook voor hulp bij de aankleding van uw woning en uw verhuizing kunt u ook een beroep op De Engelenburgh doen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een groot aantal andere diensten die uw verblijf aangenamer maken. Van schoonmaak- en wasservice tot voordelige verzekeringen.

 • Welzijnspalet

  Sociale contacten onderhouden, een hobby beoefenen en in beweging blijven leveren een belangrijke bijdrage aan uw (geestelijke) gezondheid en welzijn.

  Lees meer
 • Eten en drinken

  Verantwoord eten en drinken is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Daarom zijn er binnen De Engelenburgh verschillende voorzieningen op dit gebied.

  Lees meer
 • Charim services

  Als bewoner bij Charim kunt u gebruikmaken van diverse ondersteunende diensten. Wij nemen u graag het werk uit handen. Ook kunt u gebruik maken van onze telefoon- en internetaansluiting.

  Lees meer
 • Charim Vitaal

  Charim Vitaal is gespecialiseerd in complexe ouderenzorg. Een team van deskundigen biedt multidisciplinaire zorg en werkt nauw samen met u aan verbeteringen en oplossingen.

  Lees meer
 • Mondzorg

  Een gezond gebit is van vitaal belang voor uw gezondheid! Daarom biedt Charim deze zorg ook in huis aan, op iedere locatie kunt u hiervoor terecht.

  Lees meer