Diensten

Diensten voor u

In De Engelenburgh kunt u voor eten en drinken terecht in het restaurant of in de verwensuper. Ook voor hulp bij de aankleding van uw woning en uw verhuizing kunt u ook een beroep op De Engelenburgh doen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een groot aantal andere diensten die uw verblijf aangenamer maken. Van schoonmaak- en wasservice tot voordelige verzekeringen.

 • Welzijnspalet
  Welzijnspalet

  Sociale contacten onderhouden, een hobby beoefenen en in beweging blijven leveren een belangrijke bijdrage aan uw (geestelijke) gezondheid en welzijn.

  Lees meer
 • Eten en drinken
  Eten en drinken

  Verantwoord eten en drinken is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Daarom zijn er binnen De Engelenburgh verschillende voorzieningen op dit gebied.

  Lees meer
 • Charim services
  Charim services

  Als bewoner bij Charim kunt u gebruikmaken van diverse ondersteunende diensten. Wij nemen u graag het werk uit handen. Ook kunt u gebruik maken van onze telefoon- en internetaansluiting.

  Lees meer
 • Charim Vitaal
  Charim Vitaal

  Charim Vitaal is gespecialiseerd in complexe ouderenzorg. Een team van deskundigen biedt multidisciplinaire zorg en werkt nauw samen met u aan verbeteringen en oplossingen.

  Lees meer
 • Mondzorg
  Mondzorg

  Een gezond gebit is van vitaal belang voor uw gezondheid! Daarom biedt Charim deze zorg ook in huis aan, op iedere locatie kunt u hiervoor terecht.

  Lees meer